1. Să vă înregistrați la MARLENA. Înregistrați-vă cu o adresă de e-mail validă care va fi Numele de utilizator. În plus, completați parola, numele, familia, telefonul, organizația dvs. din care face parte sau dacă aparțineți există o scurtă descriere despre el.

2. De fiecare dată când publicați un eveniment, trebuie să introduceți mai întâi numele de utilizator și parola dvs. MARLENA.

4. Dacă evenimentul este o zi, introduceți aceeași dată în câmpurile de început și de sfârșit. Dacă este un eveniment de mai multe zile, respectivele câmpuri indică cele două date - începând și terminând.

5. Următorul pas este de a indica tipul de eveniment - tabăra ecologică, campania ecologică, campania ecologică, seminarul, întâlnirea.

6. A doua parte a publicării evenimentului continuă cu următoarele domenii:

- localitatea în care va avea loc evenimentul; - urmați două nume de evenimente consecutive în ambele limbi - engleză, bulgară. Dacă este posibil este bine să completați ambele câmpuri.
- un câmp de adresă web dacă evenimentul are un site web;
- timpul de la care începe evenimentul și un câmp pentru minute, dacă timpul de începere este de exemplu 9:30;
- o oră în care se așteaptă ca evenimentul să se încheie; - organizatorul evenimentului; - câmpul telefonului de contact;
- un e-mail în care utilizatorii pot trimite întrebări despre eveniment; - urmați două câmpuri consecutive pentru textul evenimentului, respectiv în cele două limbi - engleză și bulgară. Este de dorit pentru a completa ambele domenii;
- fotografia evenimentului principal;
- cartea de teren pentru locul evenimentului - este necesar doar să "apucați" cursorul cu butonul stâng al mouse-ului apăsat, trageți-l în loc și lăsați-l acolo. Dacă locația nu este vizibilă, harta poate să apară pe CTRL apăsată pe tastatură;
- după apăsarea evenimentului de intrare, acesta este salvat în sistemul na MARLENA, , dar nu a fost încă publicat . Este pornit următoarea pagină unde puteți vizualiza evenimentul și îl puteți schimba sau adăuga mai multe fotografii.

După ce faceți clic pe PUBLISH EVENT , devine vizibil pentru utilizatorii MARLENA.